Translate

3 Mart 2016 Perşembe

Bir Pazar Filmi : All Roads Lead to Rome

Merhabalar :)

Okulumun açılması ile birlikte yoğunlaşan programımda sizlerle buluşma fırsatı yakalayamadım ama sanmayın ki boş duruyorum. Sizlerle paylaşmak üzere yeni filmler, kitaplar, mekanlar keşfetmeye devam ediyorum.

Bugün size seyircisiyle 11 Mart 2016'da buluşmaya hazırlanan sıcak bir öğleden sonrası filmi paylaşıyorum. Sex and The City bağımlıları Sarah Jessica Parker'ı izlemeyi özlediyse bu filmi daha da çok sevecekler.

Film boşanmış bir annenin, kızını Roma'ya kaçırması (!) ile gelişen olayları konu alıyor. Kahramanımız Maggie burada -belki de planlı bir şekilde- ilk aşkıyla yeniden karşılaşıyor. Maggie'nin çılgın ama gözlerine perde inmiş kızı ile ilk aşkının bir o kadar deli annesinin evden ansızın kaçışıyla ufak çapta bir macera başlıyor.

Film güçlü bir senaryoya sahip olmasa da bir pazar sabahı keyifle izlenip İtalya'nın sıcaklığını evinize taşıyacak samimiyette. Ben filmi vizyondan önce görme şansına sahip oldum :)

İşte trailer'ı :

Ben biraz şehir dışında olacağım bu hafta ama size şimdiden sıcacık ve güzel bir yeni hafta diliyorum :)

...

Aşkla kalın 

1 yorum:

  1. Caesars Entertainment Slots - Dr. MCD
    충청북도 출장마사지 gambling › games- 문경 출장마사지 › gambling › games- Feb 광주 출장안마 10, 2021 바카라 사이트울산광역 출장안마 Feb 10, 2021 Caesars Entertainment Slots. We know your favorite slots, but can't wait for another casino to launch them.

    YanıtlaSil

Çok Okunanlar