Translate

15 Aralık 2015 Salı

Kanyon'da Yılbaşı Hediye Pazarı


Herhalde yurtdışında bayılarak gezdiğim harika yılbaşı pazarlarının ülkemizde bulunmaması, yılbaşı turizminin eksikliğini en çok hissettiren bir durum. Tüm dinlerin muhteşem bir şekilde harman olduğu kültür karması İstanbul'umuzda ise böyle manzaralarla karşılaşmamak büyük eksiklik diyebilirim. Ancak bu sorunun da yavaş yavaş ortadan kalkacağının sinyalleri, kurulacak ufak yılbaşı pazarlarının haberleri ile kendini belli ediyor.



Bire bir olmak zorunda olmasa da Christmas ile kendi kültürümüzü birleştirip muhteşem pazarlar kurabilirdik. Santa'nın doğduğu yer kabul edilen Demre bizim ülkemiz sınırları içerisindeyken, Noel Baba'ya en çok biz sahip çıkmalıyız gibi geliyor :) Bu değişiklik turizm açısından da ülkemize büyük bir dilim kazandıracaktır.

Bunlar için şimdilik zaman var gibi görünse de, şirin şerbet süsler, yılbaşı ruhunu içimizde depolamamamızı sağlayacak dekorlar, mumlar, pet aksesuarları ve tatlılarla dolu bir pazar çok yakında Kanyon'da İstanbulları bekliyor. Tasarımın Christmas hali, 19-23 Aralık 2015 tarihleri arasında Kanyon Alışveriş Merkezinde saat 12:00-20:00 arası ziyaret edilebilir.


Şimdiden keyifli alışverişler diliyorum, bol bol da fotoğraf çekin, bakanların ruhu canlansın :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çok Okunanlar