Translate

8 Aralık 2015 Salı

Sıradışı Bir Konser : Scott Bradlee's Postmodern Jukebox


Topluluğun adını duymayanlar bile mutlaka şarkıları yabancılamayacaklar çünkü İrlandalı grup Scott Bradlee's Postmodern Jukebox her gün mağazadan, publara, beach clublardan, radyoda her gün duyduğumuz güncel hit parçaları, geçmiş dönemin kültleşmiş müzik tarzlarıyla harmanlıyor. Böylelikle ortaya tadından yenmeyecek, eşsiz, dinleme de yanında yat bir ziyafet ortaya çıkıyor. 

Grup, adını, aslen klavyedeki Scott Bradlee'den alıyor :) Kendisi piyanist, besteci, belli ki aynı zamanda girişimci. Müzikte de yeni girişimler arayan Scott, 5-6 yıldır geçmiş dönem müzikleriyle oynayarak farklı tarzları bir araya getirme üzerine müzikal bir Ar-Ge yaptı ve bu müzik doktorluğu 2013 yılında ise artık Postmodern Jukebox'u yaratmıştı.

Youtube kanallarında milyonlarca tıklanan videolar aynı zamanda sanatçılardan da başarılı yorumlar almaktaydı. 2014 yılında , Youtube Postmodern Jukebox kanalı, NewMediaRockstars değerlendirmesinde en iyi 100 kanal içinde 42. kanal olmuştu. 

İlgilenenler için Scott Bradlee's Postmoden Jukebox 3 Haziran 2016'da ülkemizde performans sergileyecekler. Volswagen Arena'da düzenlenecek konser için avantajlı dönem bileti almak için Biletix'in etkinlik sayfasına şuradan hızlıca ulaşabilirsiniz :) 

Keyifli günler :)) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çok Okunanlar