Translate

26 Aralık 2015 Cumartesi

Ocak Ayı Etkinlikleri

Yeni bir yıla daha adım atıyoruz. Tarih atarken "2016" yazmaya alışmaya çalışacağımız Ocak ayı boyunca devam eden etkinlikler, yıla hızlı bir başlangıçla ısınmak için ideal ;) İşte Ocak ayının her haftasını dolu dolu geçirmenizi sağlayacak bir kaç etkinlik : 

3 OCAK 2016 - Atölye 

Resim sanatıyla ilgisi olmayanlar için bile keyifle geçen bir günün sonunda evinizin bir kenarını süsleyecek veya arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz muhteşem parçalara dönüşecek bu yağlı boya tablolar için Taksim-Asmalımescit'te yer alan Masterpiece' e gidebilirsiniz. Her pazar yapılan atölyelerin fiyatları 50-75 TL arasında değişiyor. 



8-9-10 OCAK 2016 - Konser


İlki 2010 yılında düzenlenen Demonation Fest'in 
6.'sı bu sene üç farklı mekanda 
( Arkaoda - Babylon Bomonti - Kargart ) 
ve üç ayrı güne yayılmış olarak düzenlenecek. 
Yerli ve bağımsız müzik sahnesinden 
14 ayrı grup / müzisyenin 
performansları ile Demonation Fest, 
katılımcılarına müthiş bir müzik keyfi vaadediyor. 
Festivalin yerli müzik sahnelerini son zamanlarda 
en çok renklendiren Palmiye'nin de yer aldığı 
Babylon Bomonti ayağına bilet almak için 
buraya tıklayabilirsiniz. 






11 OCAK 2016 - Nazım Hikmet Şiir Dinletisi 

İşte Sanat bünyesinde gerçekleşecek Bir Tren Kalkar Haydarpaşa Garından isimli şiir dinletisi ücretsiz bir etkinlik. Nazım Hİkmet'in eşsiz bir eseri olan "Memleketimden İnsan Manzaraları" ile bu coğrafyanın toprağından harman olan insanımızın sahici ve bazen de kederli hikayesini tren istasyonu canlandırmalı sahnede dinlemek için akşam saatler 20:30'u gösterdiğinde Levent'teki İş Kulelerinde hazır ve nazır bulunmanız yeterli ;)

15 OCAK 2016 - Konser

4 yıl önce kendi hazırlayıp yayınladığı I Know klibi ile Youtube'da 15 milyon izlenerek büyük bir çıkış yapan Irma 15 Ocak'ta saatler 22:30'u gösterdiğinde Babylon Bomonti'de dinleyicisi ile buluşacak. Dikkat, dinleyicisinin bu canlı performans için sabırsızlandığını ve avantajlı biletlerin tükendiği konser biletlerinin jet hızıyla eridiğini söylemekte yarar var :) Performansı kaçırmamak için siz de acele etmelisiniz. 

Paris'in sokakları bize Zaz, Irma gibi kaç yetenek daha kazandıracak merak ediyorum :) 

8-9-15-16-22-23-29-30 OCAK 2016 - Müzikal


Ocak ayı Küçük Prens hayranları için holy-moly bir ay olacak. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde Şubat ayına da taşarak devam edecek olan Küçük Prens Müzikali belki de tuhaf yetişkinleri ; sonunda fil yutmuş boğa yılanı algısında buluşturarak, ruhu taze, ruhu hayalperest kalabilmişler tarafından anlaşılabilir kılacak. 











P.S - Ocak ayı boyunca güncellenecek 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çok Okunanlar